10:30

Kinna IF Blå

Referat: Rävlanda AIS Blå - Kinna IF Blå

Sista helgens matcher för vårsäsongen och returmöte med Rävlanda.

Rävlanda började bäst med tre snabba mål, varav ett långskott som enbart var att applådera, vilket fotbollsgodis som rävlandas nr 10 bjöd oss på med den träffen. Efter RAIS start förstod killarna matchen var igång och började vakna med en educering innan första pausen. I andra tog vi över och pressade på framåt med många chanser. Halvleken slutade dock oavgjort 1-1.

Inför sista halvlekene pratade vi om att fortsätta med vårt egna spel och som killarna gjorde det, en fantastisk halvlek där alla kämpade och slet både offensivt och deffensivt och tillslut trillade även målen in. Denna gång blev det oavgjort mellan lagen i en härlig match där bägge lagen hade bud på fler mål i slutet, men bra försvarsarbete och tur/otur (vilket håll man ser det åt). En halvlek till varje lag och en oavgjod - rättvist!

Tillsist - Vilken inställning killarna visade att inte "ge upp" efter chockstarten utan istället bita ihop, bra jobbat!

sön 12 jun 2016, 14:00 Kinna IF Blå - Rävlanda AIS Blå